Back to All Events

Polichromo

amb Dani Blue

Polichromo és una proposta espai-temporal per plasmar tota una paleta de colors sonors on l’horitzó musical s’expandeix fins a límits insospitats. Un recorregut antidogmàtic i força contrastat per diferents gèneres d’ahir i d’avui que han sacsejat la història de la música, enmarcat en l’entorn socio-polític de la seva època. La música popular i la culta, la fosca i la lluminosa, l’hedonista i la conceptual es donen de la mà a Polichromo. Seleccions d’experts convidats, mini monogràfics i sessions temàtiques en un espai adreçat per a ments inquietes allunyades de la tirania de les tendències. Si sou curiosos, atrevits i valoreu la bona música, Polichromo és el vostre espai.

http://dublab.es/polichromo

Earlier Event: October 30
Unclassics
Later Event: October 30
Je Suis de la Martinique