DUBLAB.ES

Seu a Barcelona de dublab.com, plataforma online de radio que emet des de Los Angeles, California. 

Retransmitim de dilluns a divendres de 16h a 21h a través del nostre web i amb la inestimable col·laboració d’alguns dels selectors més curiosos de la ciutat, tot mirant d’oferir una programació eclèctica i interessant.

dublab.es és una organització sense ànim de lucre que funciona com a col·lectiu per a realitzar, a més de divulgació de continguts, esdeveniments relacionats amb el món audiovisual. Pensat com un punt de trobada i espai de convivència per a creadors de diferents sectors, busquem teixir una comunitat formada per persones actives i amb inquietuds, posant èmfasi en l’àmbit local.

Des de l'inici de la nostra activitat a Barcelona el març del 2015, hem realitzat més de 65 broadcasts per la ciutat col.laborant amb espais, organitzacions i festivals com CCCB, MACBA, HUB, Convent de Sant Agustí, Arts Santa Mónica, Zumzeig, Flea Market Bcn, Mercat de l’Abaceria, L'Alternativa, FAD, MUTEK, Festival Sâlmon, LiveSoundtracks, Ameba Barcelona, tupper, Indepedent Label Market, Fun Fan Fest, Palo Alto Market, Miscelanea, etc.

 

Sede en Barcelona de dublab.com, plataforma online de radio que emite desde Los Angeles, California. 

Retransmitimos de lunes a viernes de 16h a 21h a través de nuestra web y con la inestimable colaboración de algunos de los selectores más curiosos de la ciudad, intentando ofrecer una programación ecléctica e interesante. 

dublab.es es una organización sin ánimo de lucro que funciona como colectivo para realizar, además de divulgación de contenidos, eventos relacionados con el mundo audiovisual. Pensado como punto de encuentro y espacio de convivencia para creadores de diferentes sectores, buscamos tejer una comunidad formada por personas activas y con inquietudes, poniendo énfasis en el ámbito local. 

Desde el comienzo de nuestra actividad en Barcelona, en marzo de 2015, hemos realizado más de 65 broadcast por la ciudad colaborando con espacios, organizaciones y festivales como CCCB, MACBA, HUB, Convent de Sant Agustí, Arts Santa Mónica, Zumzeig, Flea Market Bcn, Mercat de l’Abaceria, L'Alternativa, FAD, MUTEK, Festival Sâlmon, LiveSoundtracks, Ameba Barcelona, tupper, Indepedent Label Market, Fun Fan Fest, Palo Alto Market, Miscelanea, etc.

DUBLAB.COM

La funció de dublab a Los Angeles va més enllà de generar broadcastings i oferir continguts musicals: es tracta d'expandir cultura i art formant part d’una comunitat activa, tal i com ho demostra el fet de col.laborar amb el MOCA, el LACMA, el Barnsdall Art Park, l’Art Center College of Design o l’UCLA Hammer Museum, entre d'altres centres i espais culturals. 

Professionals creatius, dissenyadors, cineastes, músics, activistes socials, estudiants universitaris, tredsetters, etc. Són perfils que conformen l'audiència majoritària de dublab, amb una mitjana de 30.000 oients al mes repartits per tot el món. 

A més de la nostra seu a Barcelona i la central a Los Angeles, existeixen dues més: Tokyo i Colònia.

 

 

La función de dublab en Los Angeles va más allá de generar broadcastings y ofrecer contenidos musicales: se trata de expandir cultura y arte, formando parte de una comunidad activa, tal y como demuestra el hecho de colaborar con el MOCA, el LACMA, el Barnsdall Art Park, el Art Center College of Design o el UCLA Hammer Museum, entre muchos otros centros y espacios culturales. 

Profesionales creativos, diseñadores, cineastas, músicos, activistas sociales, estudiantes universitarios, trendsetters, etc. Son perfiles que conforman la audiencia mayoritaria de dublab.com, con una media de 30.000 oyentes al mes repartidos por todo el mundo. 

Además de nuestra sede y la central de Los Ángeles, existen dos más: Tokyo y Colonia.

 

Colaboran