DUBLAB.ES

Seu a Barcelona de dublab.com, plataforma en línia de ràdio de Los Angeles, Califòrnia.

Retransmetem en directe de dilluns a divendres de 16h a 20h des del nostre estudi situat a La Rubia (H)Original (c/ Ferlandina 29), oferint una programació eclèctica i interessant.

dublab.es és és una organització sense ànim de lucre que funciona com a col·lectiu per a realitzar divulgació de continguts i esdeveniments culturals.

És també un punt de trobada i espai de convivència per a creadors de diferents sectors, buscant teixir una comunitat local formada per persones actives i amb diferents inquietuds i sensibilitats.

Des del començament de la nostra activitat a Barcelona el març de 2015 hem realitzat més de 65 retransmissions per la ciutat col·laborant amb espais, organitzacions i festivals com CCCB, MACBA, HUB, Convent de Sant Agustí, Arts Santa Mónica, Zumzeig, Miscelanea, Flea Market Bcn, Mercat de l’Abaceria, L'Alternativa, FAD, MUTEK, Festival Sâlmon, LiveSoundtracks, Ameba Barcelona, tupper, Indepedent Label Market, Fun Fan Fest, Palo Alto Market, etc.


Sede en Barcelona de dublab.com, plataforma online de radio de Los Angeles, California. 

Retransmitimos en directo de lunes a viernes de 16h a 20h desde nuestro estudio ubicado en La Rubia (H)Original (c/ Ferlandina, 29), ofreciendo una programación ecléctica e interesante. 

dublab.es es una organización sin ánimo de lucro que funciona como colectivo para realizar divulgación de contenidos y eventos culturales.

Es también un punto de encuentro y espacio de convivencia para creadores de diferentes sectores, buscando tejer una comunidad local formada por personas activas y con diferentes inquietudes y sensibilidades.

Desde el comienzo de nuestra actividad en Barcelona en marzo de 2015 hemos realizado más de 65 retransmisiones por la ciudad colaborando con espacios, organizaciones y festivales como CCCB, MACBA, HUB, Convent de Sant Agustí, Arts Santa Mónica, Zumzeig, Miscelanea, Flea Market Bcn, Mercat de l’Abaceria, L'Alternativa, FAD, MUTEK, Festival Sâlmon, Palo Alto Market, LiveSoundtracks, Ameba Barcelona, tupper, Indepedent Label Market, Fun Fan Fest, etc.

DUBLAB.COM

La funció de dublab a Los Angeles va més enllà de generar broadcastings i oferir continguts musicals: es tracta d'expandir cultura i art formant part d’una comunitat activa, tal i com ho demostra el fet de col.laborar amb el MOCA, el LACMA, el Barnsdall Art Park, l’Art Center College of Design o l’UCLA Hammer Museum, entre d'altres centres i espais culturals. 

Professionals creatius, dissenyadors, cineastes, músics, activistes socials, estudiants universitaris, tredsetters, etc. Són perfils que conformen l'audiència majoritària de dublab, amb una mitjana de 30.000 oients al mes repartits per tot el món. 

A més de la nostra seu a Barcelona i la central a Los Angeles, existeixen dues més: Tokyo i Colònia.

 

La función de dublab en Los Angeles va más allá de generar broadcastings y ofrecer contenidos musicales: se trata de expandir cultura y arte, formando parte de una comunidad activa, tal y como demuestra el hecho de colaborar con el MOCA, el LACMA, el Barnsdall Art Park, el Art Center College of Design o el UCLA Hammer Museum, entre muchos otros centros y espacios culturales. 

Profesionales creativos, diseñadores, cineastas, músicos, activistas sociales, estudiantes universitarios, trendsetters, etc. Son perfiles que conforman la audiencia mayoritaria de dublab.com, con una media de 30.000 oyentes al mes repartidos por todo el mundo. 

Además de nuestra sede y la central de Los Ángeles, existen dos más: Tokyo y Colonia.

 

Col.laboren

 

AgraÏments

logo-experimentem.png